Hej hopp!!
sitter ute i Njurunda super mätt efter en våffellunch :) jag och Laban ha varit ute och promenerat en timme ungefär det va himla skönt fast lite sol hade verkligen inte skadad och icka ömma benhinnor vore en höjdare det med!! men man kan inte få allt här i livet så är det väl :P

Nu ska vi strax åka och hälsa på morfar en sväng, han ville inte komma hit i helgen sa han för det va så bra på tv rättare sagt sita vinterstudion :) så då åker vi till honom, man måste ju ta vara på den tiden man har med sina nära och kära och passa på att umgås allra helst med sina mor/farföräldrar som ändå börjar bli till åren tyvärr.

Imorgon är det skola igen det suger om jag ska va ärlig, det känns inte alls kul önskar jag fick vara ledig för alltid nu eller börja jobba igen det vore väl skönt, men nej imorgn börjar marknadsförings kursen klockan 8:30 är det bara infinna sig, kommer inte ihåg sist jag klev upp så tidigt heller...blää!! Alla roliga människor i min klass som jag verkligen tyckte om och kände att jag genuint kunde umgås med privat oxå ha ju slutat så det känns skittråkigt..känner mig helt ensam, men bara att bita ihop och göra detta!!

Igår va jag ut och och åt avskedsmiddag med Stephanie det va jättemysigt jag kommer sakna henne hon är ju så söt :) men vi får träffas i Sthlm i sommar och så :)

NU ska jag hoppa ur mina löpar tights och ta på mig mina andra tights :P ska se om jag lyckas lägga in en bild här från pappas dator, vet inte rikgit hur man gör men ska testa :)
-Nope går bet på den, så ni får klara er utan :P

Puss och kram!!
Hej!
nu va det länge sen igen men jag ha fullt upp med annat, eller att bara leva!!
jag mår jättebra förutom lite tandvärk, men i kropp och själ och hjärta mår jag super tycker livet leker det
är precis så som jag vill ha det och jag kan inte annat än le och vara nöjd :)


ska hoppa i säng nu men jag ska försöka bli bättre på detta :) hade så gott!!

puss å godnatt!
Hej!
ska göra ett snabbt inlägg här innan jag går ut på min andra promenad för dagen, denna blir med Fanny och laban förstås ;)
idag ha jag varit på praktiken som vanligt och det kom in en jättefin sko som jag bara mååååste ha även om jag har massor redan tycker säkert vissa, men jag har ingen sån och jag bara blev kär i den på en gång ;)

I övrigt ha jag kommit igång jättebra nu med mat och träning och det känns toppen!! jag skulle behöva gå lite mer på ego förstås men jag tar det sakta men säkert, nu rör jag iaf på mig varje dag och det är en super bra början, gick ner 2kg förra veckan och är nöjd om jag tar 1 denna bara, nu ska de alla rulla av mig bara ;)

I övrigt så mår jag väldigt bra det gör jag, allt känns toppen är väl vårkänslor :) Men det är en diskussion som kom upp igår som jag inte gillar och som jag nu bara väntar på att få ett samtal om så vi kan diskutera vidare då jag va upptagen på praktik igår och så...men det verkar tyvärr inte komma nåt samtal idag heller så bara att vänta, gillar inte sånt och allra helst inte när det är otrevliga saker som diskuteras, men men jag hoppas det löser sig!! och att samtalet kommer snart!!

nu måste jag kila så jag inte blir för senad, har tandvärk oxå en annan jääävligt dålig sak!! hatar den här skiten!!! men jag tänker inte gå till tandis förrän jag inte står ut längre!!

Puss å hej!!