mms_img180312404 (MMS)

Galet stressad men redo för partyyyyyy!!!! Det ska bli så jäkla kul!! :) Vi hörs imorgon!! GOTT NYTT ÅR!!!!! Puss Puss!!

mms_img-15512179 (MMS)

Helloooooooo!!! Gud jag är så lycklig!! Den här dagen har varit rätt dålig och inte alls som jag tänkt mig till en början och jag har saknat min morfar nåt fruktansvärt, MEN när kvällen kom blev allt perfekt och nu är jag as happy as can be och denna sista fredag på året hade inte kunnat sluta bättre!! Kärleeek!!! Nu ska jag sova måste ju orka va vaken imorgon med då det blir partyyy ;) PUSS och SOV gott!!!

mms_img56728573 (MMS)

Heeeej!!! Hur mår ni? Min mage vill fortfarande inte äta som folk men som sagt det kanske är en fördel ;) 7kg ska bort och det så snabbt det bara går, nu har jag delat med mig en hemlighet så ibland är jag snäll!! Men ni får de mest oskyldiga hemligheterna de andra håller jag för mig själv ;) Har varit på ett års kalas idag för min kusin och vi hann med en del mys oxå när de andra gått hem och föräldrarna skulle plocka undan! :) Den 6/1 åker jag ner för att bo hos plutten tills den 11/1 ska bli så mysigt!!! NU ska jag lägga mig i sängen och läsa bibeln som kom idag...H&M katalogen alltså ;) SOV så gott!! PUSSAR!