Hej på er hur är det? Jag har haft en jättebra dag men har nu på kvällen fått en fruktansvärd huvudvärk som gör mig så sjuuukt lillamående oxå, har tagit migräntabletter så jag hoppas på att det ska hjälpa även om det tyvärr inte känns så nu :(


Har gjort massa ärenden idag som sagt och det gick bra, dagen har varit väldigt solig och trevlig :) Efter alla ärenden åkte jag ut till Njurunda för att färga håret, tog Laban på en promenad till ica för att köpa färg och sen hem till mamma som hjälper mig att färga..till hennes stora förtjusning....not :P haha hon klagar alltid över samma sak "det är ju så fruktansvärt mycket hår" JA mamma jag HAR mycket hår, men jag älskar det! Älskar mitt svall och det är ju inte för inte jag får frågan om jag har löshår ;P


Nu måste jag gå och lägga mig alltså jag mår så sjukt dåligt, känns som magen ska vända sig ut och in vilken sekund som helst samtidigt som tinningen ska explodera, hoppas jag kan somna fort och få vakna imorgon och må bra igen!! Jag är iaf väldigt nöjd med min dag jag har sprunigt 25min och promenerat 30min plus skött maten det var LÄNGE sen sist jag klarade det på en måndag så jag är jättenöjd med mig själv!!


Här får ni 3 bilder från dagen och sorry för trist inlägg...


Så här såg jag ut idag ;)


När jag gjorde ärenden inte när jag var ute och gick ;P


Och så här snygg är man då man färgar håret ;P
Resultaten får ni se imorgon!! (inte så stor skillnad)


Nä fy faaaan va illa jag mår alltså, hoppas er dag slutar bättre än min!
Så typiskt då jag fått upp sänglampan idag och allt jag som ville
inviga den och läsa en bok, men migrän är = kolsvart rum och ingen
ansträngning av ögonen ALLS så gonatt då!


PUSS och KRAM!!
SOV gott!!


"Nice to say hie"
Helloooo :) Hur står det till mer dig? Måndag idag inte så roligt kankse, hur börjar du din? Jag har dock en riktigt bra måndag, vädret gör ju att man blir alldeles pigg och vårig i kroppen :) Jag har därför börjat min dag med att springa 25min ute i det vackra vädret, sen gjort plankan 3x30sek ska få just DET till en rutin nu tänkte jag, springa önskar jag att jag kunde varje dag men då går mina benhinnor sönder så jag får snällt vara nöjd med om jag kan springa 2-3ggr i veckan....än har jag inte klarat av 3ggr utan att få ont men jag HOPPAS att det nu ska gå att få till vore SÅ skönt!!!


Efter springturen och magträningen tog jag en kalldusch( *iiiiii* ) för att jag är en sån som klarar av kalla duschar och tycker det är HELT jävla underbart efter en svettig tur, man är så varm och svettig efter en runda och så bara få gå in och ställa sig i en kall dusch fatta va skönt det är OCH vad pigg man blir man blir SÅ jäkla pepp!!! :) Det är skönt om man har en dålig dag oxå och behöver bli PEPP att ställa sig en iskall dusch för då jävlar vaknar man till och det där jävlaranamma i en väcks!! ELLER om man är riktigt ledsen och har gråtit mycket är det oxå väldigt skönt med en kall dusch, då väcks man som till liv igen liksom....men jag gör det nu efter träning inget annat för att jag är HAPPY, så jävla nöjd är jag med det mesta och det jag inte är nöjd med det JOBBAR jag på ;)


Så HÄR jävlig ser man ut då man klivit direkt ur sängen
och ut och slitit i 25min OCh har solen i ögonen
då man knäpper ;P Men jag är så snäll så
jag bjuder på den...


Resten av dagen ska jag spendera med att göra lite "ärenden" som jag haft inbokat sen ett tag tillbaka, som jag lovat att utföra så det ska bli skönt tycker jag att göra nåt, nu när man har fått liiite pengar oxå de mesta går ju åt till att betala räkningar som student alltså...tänk om man bara fick in 10-11.000 i månaden då skulle jag klara mig TOPPEN, nu sätter väl ni människor med en riktigt lön i halsen då ni inser att jag inte ens får 10.000 i månaden men men det är inte långt kvar nu så jag ska nog klara mig ;) Funderar även på om jag ska åka i backen lite i dag om tiden finns, sen ska jag be mamma färga håret på mig iaf det är EN sak som är säker för NU behövs det!! Pappa ska även komma hit och sätta upp en sänglampa till mig vilket jag har väntat på i evigheeeter, man måste ha lite speciella grejer här då väggarn är av betong, men ÄNTLIGEN ska den upp så jäkla skönt ska det bli för då kan jag läsa mycket mer på kvällarna utan att behöva flytta fönsterlampan till byrån vilket känns omständigt och då låter jag bli...:P


Så här PIGG blir man efter en löprunda + kalldusch ;) Dricker
en good smoothie till frukost! (ska bara på med ansiktet nu då)


Nej nu är det dax att sätta igång och göra sig klar så man kommer ut nån gång, får dåligt samvete av att sitta inne i lägeneheten då det är så fint väder, till och med att sitta i bilen känns bättre då ser man iaf solen lite mera :) Appropå böcker och läsa så har Ica nån som de kallar "låtsas bokrea" där de säljer pocket för 29:90 vilket är väldigt bra pris och det fanns en del bra böcker faktiskt, jag köpte 3st igår så himla härligt med en bra bok att läsa! Sommaren är ju dock det absolut bästa lästillfället då man bara kan ligga på stranden eller i en solstol och läsa gaaa I love it, så nu har jag mycket bra att plöja i sommar ;)


Ha en jättefin dag!!
PUSS och KRAM!!!
Hello hello!! How are you doing? Jag mår fin fint, har verkligen fått den helg som jag ville ha dvs få släppa tankarna på det som snurrat i mitt huvud hela veckan, de är såklart inte helt borta men det har blivit lite bättre iaf och jag hoppas att veckan ska kunna underlätta detta ännu mer!


Har sovit här på klockis idag och det är mycket skönare när det bara är jag och Sebastian som sover uppe faktiskt haha, vet inte varför men det är liksom lite lugnare :) har sovit gott och drömt en massa spännande och kärleksfulla drömmar! Jag ska ta Laban på en promenad nu tänkte jag och sen blir det till att se lite mer skidor och sen ska vi städa hos morfar och förutom det så tänker jag bara ta det väääldigt lugnt idag har jag bestämt mig för :)


Sett skidor som sagt, alpint men jag blir ju så arg så jag klarar inte av att se det alltså!! Jag tycker Anja kan sluta nu hon är ändå bara en besvikelse, det målas upp som att hon ska ha såna möjligheter och sen gör hon bort sig varje gång typ...näää inge kul alls, man får börja hålla på Wonn eller Risch om man ska få nån glädje ut av det! Men herrarna ska ju köra jaktstarten klockan 12 så där hoppas jag att vi kan sätta norrmännen på plats iaf ;)


Ser ut lite som ett pentroll idag...måste tvätta håret
fullt av tovor efter att jag haft knut ;P


I veckan blir det skla tisdag,onsdag och jobb torsdag lördag så det händer lite i veckan iaf, ja ska säga OM jag orkar vara på skolan på onsdagen oxå för det är ju en plåga och nästan bättre att vara hemma och läsa själv, men vi får se jag ska gå in med en mer öppen och nyfiken approach (stavning?) tänkte jag denna vecka!! Har lite andra planer oxå men de vill jag inte dela med mig av förrän jag det om det blivit bra eller inte....


Förresten kom och tänka på det här med p:na som var det i sällskapsresan som de var med kommer inte ihåg hur mågna det vara men typ pass,pengar,p-piller och piljetter var ju rätt roligt och då reflekterade jag över det i morse att jag har två p:n som jag är beroende av och ett m för att klara mitt liv varje dag och allra helst då jag sover borta PLÅNBOK, P-PILLER och MOBIL har jag DET så överlever jag överallt ;)


Bara fula bilder men men svårt att få till bra med mobilkameran
ibland så take it or leave it ;P

Nu ut i finvädret lite :)

PUSS och KRAM!!
Be NICE and take CARE!!