Hej på er hur är läget? Jag är mätt som en tok nu efter att nyss ha ätit middag! Idag är den sista januari då det har gått en månad av det nya året och Phil Collins fyller år idag...jag vet andra som gör det oxå men som inte är värd att uppmärksammas ;P


Den här dagen då ja jag blev icke godkänd på ångest-testet idag för den fanns där så fort jag vaknade idag, jag trodde jag skulle bara känna mig glad över att denna vecka tog fart för det innebär att den snart är över och det är nästa vecka vilket jag verkligen VILL, men jag hade FEL jag fick ångest helt plötsligt kom den som ett slag i ansiktet och jag insåg att den hade kommit av rädsla, rädsla för att nästa vecka inte alls ska bli så som jag TROR och VILL att den ska bli...jag började t.om. ifrågasätta människors trovärdighet....jag har inte nån anledning att ifrågasätta något av detta egentligen men rädslan tog över och då skapades också ångesten! Jag känner av bölden i mitt hjärta idag väldigt mycket, den värker och gör sig ständigt påmind...
Jag sa ju att det nog skulle gå lite upp och ner under denna period och nu går det ner...jag är rädd och osäker...men under dagen har jag "pratat" med mig själv och insett att detta tjänar inget till utan jag får helt enkelt bara HOPPAS och tänka positivt om jag inte ska bli helt förstörd...så jag HOPPAS!!


betray me?!

 

Jag tog en promenad i morse efter en skön sovmorgon oxå vilket var iaf väldigt härligt och det är skönt mot ångesten, men natten var inge rolig drömde mardrömmar HELA natten usch va otäckt det var! Hoppas på en lugnare natt i natt så jag är pigg imorgon då jag ska upp till skolan, börjar ju dra ihop sig för denna kurs nu så det gäller att vara på sin vakt så man hinner med att skriva allt!

 

Jag har verkligen inte så mycket mer att säga idag känner mig som sagt inte på topp så jag säger inget mera nu utan sätter mig tillrätta med filten och tittar på lite ytliga program som top model och det där nya träning/bantningsprogrammet på 3:an har även en film om en skadad galopphäst att se :) Hoppas veckan ger hopp om framtiden...

 

PUSS och KRAM!!
Be NICE!!
SOV gott senare..


dsc02538 (MMS)

Idag klarade jag INTE ångest-testet så jag gör lite ärenden, kör lite bil och "pratar" med mig själv samt lägger upp planer för framtiden...hör av mig senare idag! Puss och kram o drive safe om ni är på vägarna!

Hej svejs på er va gör ni ikväll? Jag har just ätit middag och nu lutat mig bakåt i soffan igen, såå himla skönt! Blir inte Solsidan dock de gillar inte jag, verkar vara ganska ensam om att inte sitta och glo på det men ja så är det :) Jag ska se Wallander sen tänkte jag iaf även om jag sett den några gånger...är ju sån svensk kriminalare fantast  ;P

För mig blev det inte riktigt som jag täntk mig idag heller..jag skulle ju äta middag i klockis var planen men då pappa legat hela dagen idag med huvudvärk, trötthet och lite konstig känsla i magen så ville inte jag vara kvar där och äta middag då jag är väldigt rädd för magsjuka, så då blev det benen på ryggen och hem! Men dagen i backen har varit helt underbar :) Backen var bra förutom lite isiga partier på slutet som gjorde att man inte kunde ta de där sista härliga svängarna men det var bra ändå och såå skönt att få vara ute hela dagen plus väldigt trevligt att umgås med Ullis som vanligt!!


Mycket nöjd efter en härlig dag i backen, det är bara helt
fantastiskt roligt med slalom men jobbigt oxå :P

 

Jag har nu kollat lite på ponnyakuten eller vad det heter och sen Djursjukhuset och i djursjukhuset var det nyfödda vargungar som de var och hälsade på och matade dem med nappflaska bland annat så sjukt söta och små, som små små hundvalpar och så smaskade de så där gulligt på flaskan :) Sötnötter!! Det var även ett Lodjur som var dräktigt och det roliga var att hon hade bitmärken i nacken vilket var ett signum för hanen som de hade, han bet honorna i nacken då de parade sig..haha tyckte jag var roligt!

 

Imorgon är det måndag och det känns helt okej jag är ledig så jag ska sova ut och sen får vi se, träna ska jag göra iaf...jag känner att jag måste lägga i en högre växel nu med träningen så jag når ännu bättre resultat så jag ska planera inför det samt motivera mig själv såklart för det är väl motivationen som tryter lite, man ska orka bara ge gärnet hela hela tiden!! Men det SKA gå!! Jag HOPPAS på en BRA vecka och att den går FORT för jag vill ha nästa vecka(bortsett från tenta)!! Men jag hoppas att denna vecka bjuder på lite siande om framtiden och bra träning!!

 

Nu soffmys på hög nivå!!
Ge mig en BRA vecka med HOPP om framtiden!!

PUSS och KRAM!!!
SOV gott!!