Hej!
Ledsen för min frånvaro men jag har upplevt mitt livs värsta 1,5 dygn!! Jobbade ju i söndags kväll och fick då huvudvärk väldigt plötsligt men tog Alvedon och tänkte inte så mycket mer på det utan att det går över. Kom hem vid 00:30 och försökte sova för det blir ju alltid bättre bara jag får lite sömn! Dock inte denna gång så det visade sig att det var dax för ett migränanfall!! Detta har sedan hållit i sig tills för en timme sen ungefär, då hade jag äntligen fått receptbelagda tabletter utskrivna och dom hjälpte tack och lov!!! Har vridit mig i smärtor och det har känts som jag ska dö av att huvudet och ögonen sprängs!!! I morse vid 6 spydde jag även några gånger vilket är min fobi i livet även om jag numera klarar det utan total panik, men med sån fruktansvärd huvudvärk så man inte kan röra sig kan ni ju tänka er hur det känns att spy...nä fy fan!!! Nu har jag tagit en dusch och börjar känna mig som vanligt igen sakta men säkert så jag ska åka hem till Klockis så blir det väl lite valborgs firande i alla fall!


PUSS och KRAM!!!
Hej!
 
Gud jag är så trött idag så det är inte klokt. Har liksom aldrig riktigt kommit igång och efter jobbet blev jag ännu tröttare!! Jag sitter i soffan på klockis nu och njuter av solens strålar som kommer in genom fönstren trots att det nyss har regnat. Är så trött såjag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen men förhoppningsvis blir jag piggare efter middagen eller inte haha :) I morgon jobbar jag kvällen så då får jag i alla fall sovmorgon, sen väntar en hektiskt vecka med massa jobb men det ska nog gå bra det med!!
 
 
Jag ser på teckande karlsson på taket haha, tycker det är så skönt att se såna filmer ibland. Ja barnasinnet har jag i behåll det kan jag lova er och det är ju det bästa man har. Kan man inte längre leka och vara barnslig då blir inte livet särskilt roligt. Man måste kunna busa och ha fantasin kvar annars blir allt trist till slut. 
 
 
Hoppas ni haft en bra dag i alla fall, vi hörs något i morgon då jag förhoppningsvis är piggare än idag! Har vi tur så lyser solen varm redan från morgontimmarna så kan jag ta en härlig promenad innan jobbet! 
 
 
Ja här får ni ett axplock av mina senaste instagram bilder!
Gammal bild från sthlm, min lilla älskling, trött glad tjej,
super snygga syskon i somras, njut av solen, ännu tröttare tjej,
klockrent ordspråk har upplevt en sån attack hahaha, min underbara
skärm bakgrund och ännu ett viktigt statement!
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
God morgon!
 
Ville bara titta in och säga hej börjar jobbar
om 12 minuter så det är brådiiis :)
Jag sitter och slänger i mig lite fil nu för jag MÅSTE ha det
på morgonen annars funkar inte min kropp.
Vi hörs senare om jag hinner, annars är jag för
upptagen av att bara leva och njuta av det!
Kom då ihåg att jag finns på instagram!!
Sannapoppen!
 
 
Me right now...så jävla trött, blev sent igår...en man är ju ung ;)
 
 
PUSS och KRAM!!!