Shit vilket humör jag har hörni, det är värre än vanligt nu av speciell anledning :P Ikväll för en liten stund sedan hände det en mycket störig grej som gjorde mig sjukt arg, men men det har gått över nu igen och jag sitter i soffan och titta på Sofias änglar och äter glass! 
Tycker detta är ett helt fantastiskt program, man blir så himla berörd och ledsen ibland så man vet inte vart man ska ta vägen men på samma gång får man sånt perspektiv till sitt eget liv och inser att trots att saker och ting inte är som man hade önskat nu kanske så har jag ju det väldigt bra ändå!! Vi ska vara tacksamma!!!
 
 
Jag ska släppa datorn nu och titta med fullt fokus men vi hörs i morgon hörni om jag hinner med mig har mycket planerat i morgon och nån gång måste jag börja backa inför söndagen med haha!!
 
 
 
1. Man skulle ha en sån 
2. Mina glammiga nagalar
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Hello!!
 
Solen gick just upp här och jag ska ge mig ut på en promenad ner till jobbet och skriva lite papper :) Det är fortfarande plusgrader ute och det känns på riktigt som att våren har kommit....så jag hoppas det även om det ryktas om något jäkla bakslag så det förvånar mig inte om det kommmer både kyla och snö haha!! Men jag hoppas i alla fall och hoppet är ju det man lever på eller hur :) Så på samma sätt hoppas jag att ALLT ska bli perfekt och toppen framöver, men tills dess har vi några månader att jobba med oss själva!! Skönt att göra lite jobb med sig själv tycker jag, man inser mycket om sig själv och man blir som på nytt född liksom!! Detta år kommer att vara ett år som jag kommer att se tillbaka på för resten av mitt liv som ett år då ALLT förändrades och även om det är, har varit och kommer att vara tufft stundvis så är jag säker på att när jag i slutet av detta år tittar tillbaka kommer jag att vara så lycklig och nöjd med tillvaron och glad över att ha varit med om detta år :))
 
 
Jag ska måla klart mina naglar nu innan jag beger mig ut och sen får vi se vad jag ska göra av denna dagen och med vem jag ska spendera den då :) Jag känner mig så sugen på livet så jag vill bara ut ut ut nu hela tiden och inte sitta här inne nåt mer!! Guuud jag önskar jag kunde dela med mig mer av mitt liv med er men det är som det är :) Ni kommer i slutet av detta år eller snarare ännu tidigare att få veta mycket mera om mig så håll ut ;)
 
 
 
Måste färga håret i helgen!!
 
 
Morsdagen förra året en dag som var fantastisk och slutade med ett underbart
möte ute i sommarkvällen ;)
 
 
Visst är det konstigt att sitta och titta tillbaka på kort sen en numera svunnen tid?!
Helt plötsligt kommer man ihåg exakt vad som hände den dagen och att se sig 
själv så där otroligt hel och lycklig känns konstigt liksom, men om nån månad
är jag där igen med ett komplett hjärta så man kan le som på denna bilden med
HELA själen och hjärtat helt utan bekymmer :)
 
 
 
Jag ler nu med men det finns lite att jobba sig förbi innan man ler
med hela själen igen, men det kommer det lovar jag er och sen tror jag att jag
kommer att le ÄNNU mera än på denna bild!
Det är ju i ögonen man ser lyckan!!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
God Kväll!!
 
Gud jag är så nyfiken på vilka ni är som läser varje dag, men man får ju vara anonym på nätet när man läser bloggar och det är ju såklart toppen! Men jag tänker alltid "vilka är alla dessa som vill veta om lilla mig?!" :) Men jag är jätteglad att ni är här, allihopa även ni som inte är här av bästa anledning ;)
 
 
Jag ligger i soffan och ser Grey's, min favoritserie!! Efter är det dessutom Body of proof idag och det är också en bra serie så det blir en timme till här och sen bums ner i sängen för skönhetssömnen!! Dagen har varit väldigt bra och jag känner mig glad och upprymd av livet. Sugen på framtiden och varm i hjärtat!! Dessa känslor är något jag uppskattar väldigt mycket nuförtiden då det inte varit lika mycket av det den senaste tiden som det annars brukar. Men jag är på väg tillbaka med full kraft och när jag väl är i mål så kommer jag att vara starkare än nånsin och ON TOP OF THE WORLD!!! :D Idag har det i alla fall varit en väldigt bra dag och jag känner mig lycklig stundvis och jag älskar det :) 
 
 
Blev en tur till Birsta men kom bara hem med såna tråkiga saker som man måste köpa som balsam, toapapper och just det strumpor så det var ju kul !!! hihi ni som läst ett tag vet att jag älskaaaar strumpor så det gör mig glad när jag får köpa nya med fina mönster :) I morgon har jag ett möte men får se om jag ev ska skjuta på det och bara njuta av livet istället, sen ska jag förbi jobbet en sväng och fixa nya papper och sen har jag inte nåt mer planerat men tror det blir att umgås med en vän och bara surra och ha det bra :) Sen är det fredag och den hoppas jag på att kanske få spendera med lilla skruttan, vore himla mysigt för jag saknar henne!!! Sen är det lördag och då blir det att umgås med en annan kär vän och sen på söndag ska jag fly stan ett tag och det ska bli såå skönt :)  Vilken bra vecka jag har ändå, tänk va härligt att det vände så himla bra från att vara världens värsta vecka i slutet av förra och början av denna så vände allt, lovely!!
 
  
1. Mina nya fina strumpooor!!
2. Något jag tror på starkt!!
3. Jag idag med hopp om framtiden!!
 
 
 
Förresten såg på Stockholm Brinner för en stund sedan och mums dom där brandmännen får mig att bli ännu mer sugen på framtiden ;) hihi!! Nu har Dr Hunt börjat jobba så nu ska jag sluta men vi hörs i morgon babys!!
 
 
 
PUSS coh KRAM!!!