Eftersom saker och ting är helt upp och ned vänt känns det som och jag kokar så ska jag nu välja att skriva om ytliga helt andra saker en tid framöver...
 
Jag har sett lite på Kourtney and Kim take Miami nyss och visst är det väl himla lyxigt att man nu förtiden kan se program som sänds i USA över internet och liksom hålla samma takt som dom?! :) Jag väntar nu på att nästa avsnitt ska sändas på söndag och sen kan jag se det. Jag tycker det är jättekul och allra helst då det gäller en sån här reality serie för då hänger man ju med i nästan nutid liksom :) Jag har som väääldigt många andra blivit helt fast i dessa människor. Jag läser allt om dem och ser allt som går att se och jag vet inte riktigt varför man fascineras så?! Jag är mest fascinerad av Kim och det är väl mycket pga hennes helt gaaalet perfekta kropp!! Hon har den perfekta kvinnokroppen enligt mig, lagom slank och med fantastisak kurvor. Sen är dom väldigt vackra hela gänget och det är liksom festligt att se folk som är så fab hela tiden :) Man blir inspirerad och känner wow liksom vilket liv och så vill man ha lite mera glamour i sitt eget liv :) Jag ska i slutet av detta år vara lite mer Kim Kardashian och ni kommer att förstå varför så småningom :) 
 
 
Nu ska jag bege mig till havet tror jag, solen skiner och jag behöver andas och samla kraft!! Samla lugn kanske mest för när folk ljuger då brinner det i huvudet på mig och då är jag inte att leka med alltså, my god jag blir nästan rädd för mig själv. Men just orättvisa som denna det gör mig mordisk!!! Men av speciell anledning så ska jag ta det lite lugnt ett tag och var vuxen först och främst!!
 
 
 
Kim and Kourtney!
 
 
 
PUSS och KRAM!!
 
 
 Det är väl ändå samma sak som Melissa Horn sjunger och ja det är ju sant!!
 
 
Jag har inte så mycket att säga just nu om jag ska vara ärlig jag är förvånad över att folk ljuger så extremt för att rädda sitt eget skinn och att kvinnor är så jävla dumma så att dom går på det liksom!! Vissa kvinnor verkar tro att män kan råka ligga med tjejer men så är det verkligen inte!! Jag ska vara tyst nu inna jag säger för mycket just här men en sak är ju alltid säker att sanningen kommer ju alltid fram till slut...
 
 
Har igen annan bild
så denna får duga!!
 
 
 
"Du är den mest värdelösa människa
jag nånsint mött och du förtjänar det du får"
Hej!
En jobb helg är förbi och jag är ledig idag men ska jobba på dagis i morgon och ev fler dagar i veckan så det blir lite vila idag bara innan det är dax att börja om igen då :) Men det blir mysigt att träffa dom små pluttarna igen var ju faktiskt länge sen nu. Förutom Tella då henne träffade jag igår och det var underbart!!
 
 
Jag jobbade till 15:30 och åkte sen snabbt hem och bytte om för att vara ute hos dom kl 16:15 och jag hann faktiskt med mig. Dom bor ju rätt långt ifrån stan men det gick bra och det var himla mysigt att se dom igen var ju en vecka sen sist. Jag fick så mycket kärlek och bus av den där lilla skruttan och den större med även om hon är så där som en 6 åring är lite små sur från stund till stund :)
 
 
Jag gick och la mig tidigt igår med helt färdig!!! Så jag har sovit djupt och mycket i natt vilket var behövligt. Vaknade dock innan 9 men det blir ju väldigt sovmorgon då man klivit upp 6 i två dagar så det var skönt. Har varit ute och åkt lite bil en stund nu och ska strax bege mig ut igen har lite ärenden att göra sen är det mitt bästa sätt för att bara tänka och få vara ifred. Jag har många tankar som snurrar i huvudet nu eller kanske mer känslor egentligen?! Känner mig arg och lite ledsen men samtidigt inte alls så det är väldigt skumt att få nån rätsida i allt när det bara är upp och ner hela tiden så jag vet inte....
 
 
Allt ordnar sig till slut det vet jag ju men jag skulle bara vilja få känna den där 100%-iga glädjen och lusten till livet nu med!! Men den kommer tillbaka det vet jag :)
 
 

 
Mina instagram bilder från helgen!!
 
 
PUSS och KRAM!!!