Halloooj !!
 
Åh vilken mysdag det är idag med regningt härligt väder :) Jag är kanske knäpp men jag gillar faktiskt såna här dagar då det regnar även om det inte regnar så mycket idag. Tycker dom är mysiga, man kan ha på sig gummistövlar och en härlig kofta och tända lite ljus. Mysa med en bok, en filt i soffan osv...! 
 
MIN dag har dock varit på detta sätt...vaknade kl 8:00 av att lillen vaknade till och då var jag pigg med för då hade vi sovit sen kl 03:50 ungefär då vi hade ätit så då matade jag honom och sen gick vi ner och åt frukost :) Såg top model från igår som jag hade spelat in sen vaknade resten av familjen vid 10 ! Lite senare tog jag, Sebastian, Laban och lillen en promenad och det var så himla skönt och mysigt att röra på sig och bara känna firhetskänslan av att kunna ta promenader igen utan problem och då menar jag alltså utan att behöva bli kissnödig efter typ 3 minuter haha :) Jag har ju vairt väldigt smidig under hela min graviditet även om jag gick upp mycket i vikt men det är ju för att jag är väldigt smidig och vig i vanliga fall. Kan typ ta benen bakom huvudet, gå ner i spagat, gå upp och ner i brygga osv...ni fattar själv hur bra det är att kunna sånt, det uppskattas höhö ;)
Så att vara gravid och inte kunna göra såna saker på samma sätt har jag nästan tyckt varit jobbigast så nu är det så skönt att var tilbaka igen. Även om det såklart är många kilon ner tills jag är nöjd igen men jag har tappat 10-11 redan nu på att inte göra något alls direkt så det uppskattar jag. Sen vägde jag mer än jag egentligen vill väga redan då jag blev gravid så n har jag bestämt mig för att jag ska ner till matchvikt igen ;) Men jag är ändå smidig igen och kan röra mig typ som förr igen, bortsett från lite smära fortfarande...men det var ju bara två veckor sen :)
 
 
Hamande på sidospår haha. Vi promenrade då i alla fall och det var toppen på ALLA sätt!! Sen kom vi hem och då kom Tella och Helena hit och sa hej för dom ville träffa oss, antar att det mer var bebis dom ville träffa hihi nädå dom ville träffa oss båda och vi fick kramas och gossa lite. Tella är så sjukt söt när hon håller i liten, man tyckte ju att hon var så liten men nu är hon helt plötsligt så stor :) Sen kom vår granne Carina som inte sett skrotisen och fikade och gosade och nu sitter jag i soffan med en liten skrotis som sovit en liten stund men nu vill komma upp och gosa med mamma igen tror jag för nu är han vaken :) Inte mig emot han är ju SÅ himla mysig så nu längtar jag också efter att få gosa med honom :) Det blir mys resten av dagen med, i morgon ska vi vara i stan och ha besök av BVC bland annat sen blir det middag på klockis med grannar som vill uppvakta :)
 
 
Innan jag avslutar måste jag säga att det bästa med att ha blivit mamma och detta skedde under tiden som jag bar på honom med, som man höll på att bli mamma. Det är att man blivit så vuxen, jag har alltid varit mogen i mitt sätt att vara förmodligen för att jag alltid umgåts med många äldre människor men även yngre och sen haft relationer med bara äldre personer det har ju säkert präglat mig. Jag menar en utav mina absolut bästa vänner fyllde 40 nu så det är klart att man får ett anant sätt att tänka och vara när man är med äldre kloka människor. MEN under denna process att bli mamma och nu då jag är det så har jag blivit ännu mer vis och vuxen. jag vet vad som är viktigt i livet och jag mår så himla bra av att agera vuxet och moget och se till det som är viktigt i livet!! 
 
 
Älsklingen som är så söt så man inte kan
få nog av honom!! Sen dagens mamma ;)
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Hello hey!!
 
Gud jag har inte skrivit klart om förlossnigen som jag började på för en vecka sen insåg jag just men va fasen det finns inte så mycket tid över liksom. Jag är upptagen av att njuta av livet bara och allra helst av bebistiden. Alla säger ju just det att man ska njuta av den här tiden för en går så fort och jag gör just det jag bara njuter. Jag gossar på honom så mycket jag bara kan, andas in hans underbara lilla bebisandedräkt, pussar på honom, bara tittar på honom och gråter över att han är min, tittar på honom och tänker att hur kan man va så otroligt fin?! Och självklart känner en kärlek som stundvis är alldeles överväldigande!! :) Men jag ska skriva klart det jag lovar er, ni ska få höra om den dagen som utan tvekan förändrade mitt liv helt och hållet!! Jag är fortfarande så himla ödmjukt berörd av den dagen också så att jag fortfarande smälter det. Just hela upplevelsen i sig att gå igenom en förlossning men sen dom människorna som jag fick träffa, barnmorskan som förlöste mig henne är jag typ kär i jag skulle vilja skriva ut i världens största tidning hur fantastisk hon var/är och hur tacksam jag är!! Sen några andra människor som jag träffade där med, berättar allt i inlägget om förlossningen helt enkelt :)
 
 
 
Vi kom hem i från Stockholm igår ju och det gick hur bra som helst. Världens snällaste bebis sov typ hela vägen med några stopp för att äta och sträcka på ryggen då! Jag sov också en liten stund och borde ha sovit mycket mer om jag kunde förutspå att jag skulle vara vaken hela natten med magont och springa på toa. Så idag är jag typ död och då kan man ju tycka att jag ska vara det för jag har bebis men haha icke han har sovit så gott medan jag har legat och kallsvettats bredvid och sprungit upp på toa och värm rispåsen. Har sovit en stund med hjärtat nu på förmiddagen men magen vill fortfarande inte bli HELT ok så jag känner mig långt ifrån på topp idag. Men det får ju vara så ibland med och är det bara magont så får man vara glad ju :) 
 
 
 
Jag var så glad att det regnade men vad fasen hände med regnet då?? Nu är det ju lika soligt och äckligt varmt igen jag som såg fram emot två regninga mysdagar då man med gott samvete kan ligga inne och mysa och läsa osv :) Men men det är bara att ta detta ju och kankse är det inte så dumt då hösten ändå kommer så småningom och det blir mörkt och regningt igen och sen kommer vintern vilket även jag som älskar vintern hoppas INTE kommer att vara lika vidrigt lång denna gång som den var i vintras :P 
 
 
Nu ska lillen äta igen så jag måste sluta men vi hörs ju senare eller i morgon igen :)
 
 
Ja ni ser ju själva hur sjukt söt denna lilla trollunge är :)
Han har tydliga drag av oss båda och det är
så kul att se vad som är mitt och inte :)
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Hello!!

Nu är vi på väg hem från underbara Stockholm så vi sitter i bilen nu. Stannade på Barkarby en sväng och sen vår nya favorit butik i Uppsala, Lager 157 !! Och med vår menar jag min och mammas ;) Vi har gjort massan snygga fynd där och kommer garanterat stanna där varje gång vi åker ner till Stockholm nu :)


Vi har ätit i Uppsala med på en trevlig restaurang i den otroliga värmen! Shit alltså vilken hetta!! Och då man födde bebis för 2 veckor sen (i morgon) är man ju en bra bit ifrån sin toppform så nog känns värmen ännu mera!! Men jag mår bra ändå, ska börja med träningen igen snart...vill mysa lite till först :) Sen ser jag fram emot att komma igång igen!!

Fick en kommentar från Elin J om barnmorskan hade sagt att jag skulle väcka honom och ja alla BM jag varit i kontakt med har sagt det men det kan ju vara för att han har/haft gulsot! Då måste dom äta oftare för att det ska komma ut ;) Det går hyfsat bra ändå vi äter en gång vid 3-4 och sen vid 7 ungefär så det funkar :) Jag får mer sömn än jag trodde jag skulle få ;) *Peppar peppar*

Nu ska jag läsa mess så jag måste sluta men tänkte jag skulle titta in och säga Hej! Vi hörs mera i morgon!! PUSS OCH KRAAM!!!