Hellooo!!

Hur mår ni? Jag mår bara fint, har haft en mycket härlig dag i solen idag. Varit ute i Njurunda och ätit frukost i solen, gått promenad med mamma och Laban idag igen och sen varit hos grannar och ätit nybakad sockerkaka och fikat i solen. Så himla varmt och så himla skönt!! Känns som dagen gått väldigt fort med tanke på sommartiden men det är ju å andra sidan väldigt skönt att det är ljust så länge!!


Något annat som jag tycker är himla skönt är att det faktiskt är ny månad i morgon. Att få vända blad känns himla härligt faktiskt. Tror att det kommer att bli en riktigt bra månad och jag känner hopp om framtiden! Det intressanta är att jag numera känner hopp och glädje i det som jag förut hatade nämligen ovissheten. Nu älskar jag tanken på att INGEN vet något om framtiden utan vi vet bara hur det är just NU sen kan allt vara helt annorlunda om två veckor eller om 2 månader och det är ju fantastiskt tycker jag för det betyder att allt kan hända :))


Har nyss kommit hem och ska nu laga middag eller håller på med det för den är i ugnen. Ta en dusch och först och främst försöka mig på att klippa min lugg lite för den har blivit så himla lång nu. Men det är ju inte så lätt att klippa själv. Allra helst inte när den ska vara spikrak är tanken men men jag måste ju åtminstone försöka och jag har ju gjort det förr :) Sen blir det myskväll här hemma bara med tidig sänggång då jag börjar jobba redan 07:00 i morgon bitti så bäst att få sova ordentligt så man orkar.

 

 

Dagens bilder :)

 

 

PUSS och KRAM!!

 

Heeej!!!
 
Va fina ni är som är inne här fast att jag haft värsta tystnaden på tre dagar?! Vet i fasen vad som flugit i mig haha! Jodå jag har jobbat och det har varit total full fart på macken och ordet påsk rush har verkligen myntats, herregud alltså i torsdags var det totalt kaos och sen direkt efter åkte jag ut till tjejerna med deras påskpresenter och sen hem till klockis på middag och sen var det bara upp och jobba igen igår och sen direkt till klockis för påskmiddag med grannarna och idag klev jag upp vid 9 och började städa sen ut till klockis för frukost i solen med mamma och sen en mysig promenad med henne och Laban och sen hem och fortstätta städa inna min vän Maria kom och hälsad på och nu har hon nyss gått efter en mysig dag och kväll ihop, så nu ska jag krypa i säng!
 
 
Men jag mår bra och känner mig hoppfull om livet och framtiden. Det har varit himla fint väder i dessa dagar och hoppas det håller i sig i morgon med för jag vill gå en härlig promenad igen och bara njuta av vårkänslan. Jag är tacksam för de människor jag har i mitt liv och kan bli rörd stundvis över att dom finns där. Det är dax att ställa om klockan i natt så då är det sommar på gång då och shit vilken sommar det kommer att bli i i år alltså, inte likt någon annan sommar så det ska bli extra spännande. 
 
 
Nu vet jag inte vad mer jag ska säga hörni så jag hoppar i säng så hörs vi i morgon istället. Då ska jag mysa i Njurunda hela dagen bara för det har inte blivit något sånt alls i påsk men då så är det dax :) 
 
 
 
Det får bli fyra riktigt bra ordspråk/budksap!!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Halloj!!
 
Onsdag idag och en strålande vacker sådan med, solen skiner och det droppar från taken och ja det verkar ändå som att våren är lite på ingång även om temperaturen är rätt låg fortfarande. Men då jag var ute och promenerade förut så kunde jag gå i bara en långärmad träningströja och min microfleece och då svettades jag ändå så det var helt underbart :) Det hände än sak på promenaden som gjorde mig glad och varm i hjärtat också och det känns himla fint. Ödet är som det är måtse man säga, vissa människor förs man samman med av anledning!
 
 
Detta är en stor dag på annat sätt också för idag har jag köpt något stort. Om ca 3 månader ska jag visa er det lovar jag :) 
Jaa detta är en bra dag helt enkelt med fina små tecken och hoppfullhet om framtiden och en längtan efter framtiden :)
 
 
Ska åka iväg och hämta min bror som slutar skolan nu och sen bär det av till Njurunda för lite mys med familjen men även gå på en liten tillställning i en butik där ute och träffa en vän som jag inte sett på länge igen. Appropå vänner så fyller min bästa vän Maria år idag och I morgon fyller en annan utav mina bästa människor år och stort dessutom och sen är det exakt en vecka kvar tills ännu en bäst människa fyller år nämligen jag och sen fyller min älskade bror 4 dagar senare och Linda min fina vän nu på måndag så ALLTSÅ fem fantastiska vädurar fyller år nu på väldigt kort tid!! Gud la in dom bästa av dom bästa jäkligt tight liksom ;) Skämt å sido, va glad och tacksam jag är över att ha dessa personer i mitt liv för alltid!! Så många fina minnen har vi, så mycket kärlek, skratt och även jobbiga bitar som vi alltid tagit oss igenom och så kommer vi alltid att göra det är jag övertygad om för mellan oss finns band som aldrig går av, dom töjs bara ut lite och jag är lyckligt lottad att ha dessa människor! Och då är detta också bara dom som fyller så är tätt inpå mig, sen har jag några till också så jag är väldigt lyckligt lottad!!
 
 
 
The sun is shining on me :)
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!