Heej!
 
Haha jag insåg just att jag nog inte skrev nåt om tandvärken igår fast jag hade det som rubrik?! Eller så är jag ännu snurrigare så att jag faktiskt gjorde det men inte kommer ihåg haha :) Jag är ilte disträ nuförtiden men det får man vara :) Har fullt upp med livet i sig liksom!! Jag har iaf ont i en tand eller i tandköttet och det irriterar mig som fasen, men jag ska till tandläkaren den 10:e och ska köpa sån här hexident som är bra mot om det är någon infektion för det känns mest som det är i just tandköttet. Men det får bli i mogon för idag kommer jag inte hinna med mer än att äta lunch innan jobbet. 
 
 
Jag kan inte säga att jag ser fram emot detta lååånga pass men jag har bra sällskap på jobbet och solen skiner ju så jag tror att det kommer bli bra dag på jobbet ändå :) Då är kunderna glad och då blir vi som jobbar glada också och tiden går fortare! Jag ska ju ha typ semester efter detta pass så jag tycker ändå det är lite kul för jag älskar ju verkligen mitt jobb och kommer nog att sakna det en aning men det ska bli skönt att vara leidg också :)
 
 
Har sovit typ som en prinsessa i natt undra om det kan vara för att jag tog den där nässprayen mot pollen för jag har sovit i FEM timmar i streck typ. Vaknade och var upp och kissade vid 01:30 och sen somnade jag om igen och vaknade vid 07:00 så lite drygt fem timmar det är så ovanligt så jag är lite i chock men min kropp behöver det så det var ju toppen!! Och faktum är att det inte kliar i halsen nu så har jag tur så hjälper sprayen men samtidigt är ju det en jävla otur för jag har ALDRIG haft pollen eller varit allergisk mot nåt, men är det inte värre än så här så överlever jag :)
 
 
Vakande på ett supermysigt sätt idag också och då blir ju dagen bra redan från start så jag ser fram emot denna dag även om jag inte gillar fredagar så där jättemycket som ni vet jag gillar ju veckans vardagar mera :) Men denna fredag kommer bli fin det är jag säker på och önskar er en fin fredag med !!
 
 
I look forward to the future with you and me baby!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Heeej!!
 
 
Ännu en bra dag är till enda och ja dagarna är liksom så nu mest varje dag tycker jag. Dom är bra på en lagom nivå. Jämn nivå liksom. Visst finns det fortfarande jättebra dagar men det är mycket få dåliga dagar utan det känns som att det är jämn nivå nu där dagarna är bra liksom och det är väl för att jag tar det rätt lugnt nu bara och inväntar juli månad :) Det är skönt också att bara ta det lugnt, vila, göra vad man känner för osv :) Det är dock lite ovant för mig att det är på en sån jämn nivå jag brukar ju kunna ha mer toppar och en del dalar med men jag har liksom inget att dala över just nu utan allt känns bara bra och livet känns liksom fint! Sen finns det lite jobbiga tankar och så som kryper in ibland och vissa dagar är man ju bara trött och less liksom men så är det ju alltid, men jag har dom sista månaderna blivit så tacksam över livet i sig bara och den förändring som skett i mitt liv och som håller på ske är fantastisk även om den varit väldigt omtumlande och sen att bara ha människor som jag älskar och som älskar mig är ju underbart och jag ser fram emot framtiden och fortsättnigen av detta år tror det kan bli hur bra som helst fakiskt :))
 
 
Vad har jag gjort idag då?! Jo jag var och tvättade bilen, tankade den så nu är den jättefin :)) Sen åkte jag till Njurunda och bestämde mig för att hämta lill skruttan på dagis så jag har spenderat eftermiddagen med henne i lekparken och sen bara varit på klockis. Det har ju varit så himla himla varmt idag så det blev lite solning och mys på soldäcket innan middag och glassköp från glassbilen haha snacka om nostalgi med trollerimix, mums :) Sen hem och nu är jag hemma och ska just se Criminal Minds som jag tycker är himla bra, men vi hörs i morgon!
 
 
 
Kolla vilka fina glas jag fått från jobbet, så gulligt :)
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Hellooo!!
 
Sista lediga dagen innan det är dax för ett tio timmars pass på macken igen, men sen blir det faktiskt semester för mig mer eller mindre tills Juli förstås ;) Jag tycker denna vecka har varit skön för jag har bara tagit det lugnt mest men ändå inte blivit så där rastlös som jag kan bli!! Men jag lär väl bli det innan Juli om jag känner mig sjläv rätt ligger ju inte i en vädurs natur att vara tåmodig direkt :P haha vi vill alltid att det ska hända saker!!
 
 
Idag ska jag bara njuta av vädret så gott det går och handla lite. Eventuellt kommer mamma in senare och hjälper mig lite här hemma med lite grejer som måste göras. Annars blir det väl inte så mycket mera bara njuta av tillvaron liksom. 
 
 
Tittar på The real housewifes om organge county nu har blivit som besatt av det måste se det men egentligen är det liksom så extremt ytligt och dom är ju så löjliga så man dör lite :) Jag är också en människa som gillar yta och att alltid se så bra ut som möjligt och jag älskar kläder och smink och sånt och tycker absolut att man ska vara sitt vackraste jag, MEN att säga saker som att nu är det sommar och då äter jag inte! Det är liksom inte min grej alls :) Sen det faktum att kvinnorna inte jobbar liksom utan dom försörjs helt av sina män och är typ beroende av dom det gillar jag inte heller alls. Jag vill ha en egen karriar och jag har mina egna drömmar skulle aldrig kunna leva på en man liksom eller leva genom en man. Utan jag älskar när man båda är klipska, har drömmar och visioner i livet och det inte bara är den ena som byter jobb och klättrar och utforskar utan båda två!! 
 
 
Dax att klä på sig och bege sig ut i världen ;)
 
 
 
PUSS och KRAM!!!