Hej på er!!

Jag och hjärtat är jätteförkylda båda två så vi mår inte så bra!! Vi gör därför inte särskilt mycket utan bara myser och nyser höhö :)

Är i Njurunda för tillfället och ser tv, Vi hörs när vi är piggare igen!!
Hej hopp!!
 
Jag och liten har blivit förkylda så vi ligger i soffan och myser tätt intill varandra under varsin filt nu och bara kurerar oss!! Det är väl en sak med mig men det skär i mig att se honom förkyld :( I natt var han så snorig så han vaknade flera gånger och var ledsen för han hade så svårt med näsan och inget kan man göra heller tyvärr! Men han fick komma upp i famnen och äta mer än vanligt under natten och sova i lite högre läge så vi sov ändå rätt ok. Har varit på Birsta idag med Thea, Tella och Helena så då var vi in på apoteket och köpte en nässug, alltså för er som inte vet vad det är ett typ munstycke med en slang på och så ett annat munstycke. Det ena stoppas i näsan på honom och det andra i munnen på mig och så suger jag, det är ett filter emellan dock så man får inte snoret i munnen ;D Men man måste suga som bara attan stundvis, men det är jag ju jävligt bra på höhö ;P Vi köpte även en body och lite småsaker på ÖB :)) 
 
 
Vi var på BVC idag och han går ju som sagt upp så himla bra i vikt, jag får varje gång höra hur fin han är och vilken bra mamma hon tycker jag är så det värmer verkligen. Idag fick jag höra hur stabil och trygg jag är och det märks på honom att han har en mycket bra mamma, det kan ju vara bland det bästa en mamma kan få höra!!! :)) Igår fick jag höra från min barnmorska då vi hade sista samtalet på tfn att jag är så "klok och stark" det var oxå något som verkligen värmde mitt hjärta!!
 
 
Efter vi varit på BVC så hämtade vi Tella coh Thea på dagis och skola och sen åkte vi ut till Birsta då där Helena mötte upp oss till slut och så fikade vi och shoppade lite innan dom åkte vidare till kalas och vi åkte hem och myste på i soffan bara! Ska se klart So You Think You Can Dance nu och betala några räkningar sen blir det sängen och hoppas vi båda får sova riktigt bra i natt så vi är piggare i morgon och inte tvärtom! 
 
 
1. Förkyld mamma ammar förkyld bebbe!!
2. Vi godnatt pussas igår kväll!!
3. Mamman igår då hon var betydligt mycket piggare!!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
 
Hej!!
 
Jag och min älskade Reidar har haft en bra dag idag med en hel del shopping :) Vi har shoppat en fin "tavla" på dollar store. Det är 8 små ramar som sitter ihop kring bokstäverna LOVE, väldigt fint!! Jag såg den igår men tänkte att jag väntar tills lönen kommer eller snarare föräldrarpengarna och tänkte att det var några dagar tills dess så kom jag på att det var ju redan idag haha :) Va lite osäker igår så tänkte är den kvar då pengarna kommit så köper vi den då är det meningen och det var som tur var tre stycken vita kvar, fanns svarta med men det ville vi inte ha så vilken tur vi hade :) Kommer bli jättefint att sätta in bilder på honom där! Förutom det har vi köpt tre andra ramar som vi ska ha till julklappar, två par vantar, våtservetter, en fleeceoverall, magneter, alamanacka, två tröjor till mig, en tröja till mamma och "penslar" att lägga ögonskugga med, ja typ det :)) Skulle köpa en body till honom på kappahl med men den var tyvärr slut får se om jag köper den på Birsta i helgen kanske! Från deras Newbi kollektion, så himla fina kläder!!
 
 
Nu till dig som för det första är så feg att du inte ens kan skriva vad du heter?! Du säger att jag ska låta andra uttryka sina åsikter, men hur kan man då vara så feg att man inte ens törs stå för sina åsikter ordentligt och skriva ut sitt namn??!! Så löjligt!! JAG skriver ju hela tiden ut mina åsikter och jag står för dom fullt ut!! Sen vad det gäller namn som Svante t.ex. så kan jag visst jämföra dom med Reidar för det är samma sorts namn, såna namn som blev populära på 1930-1940 talet och som nu är tillbaka med full kraft!! Att du sitter och säger att jag valt ett namn som mitt barn kommer att bli retad för i skolan är så jävla dumt!! VARFÖR säger man såna saker?! Reidar är ett väldgit fint namn och inget roligt med det överhuvudtaget plus att om du använder huvudet så inser du att ingen kommer att tycka att det är kul då han går i skolan för då kommer typ alla heta såna namn det kommer att vara. Ture, Reidar, Svante, Bosse, Ossian, Vidar, Ragnar, Ivar, Hjalmar, Arvid och så vidare så då ser du ju själv att Reidar inte sticker ut utan det är exakt i sitl med dom namnen som nu är poppulära!!!! Ska du sitta och kommentera skit om mitt barn då behöver du inte bry dig om att komma in här och läsa nå mer!! Det är VIDRIGT med vuxna människor som sitter och tycker saker om oskyldiga barn. Jag har gett honom det namnet för att det är det finaste namnet som finns, så vad du tycker skiter jag egentligen i helt och hållet men det är sättet som irriterar mig att man ens får för sig att klanka ner på det namn en person döpt sitt barn till!!!! Sånt gör man bara inte, utan tycker man något så håller man det för sig själv!! Sen fattar förmodligen inte du att det är det att det är ovanligt som är själva grejen att jag INTE vill att mina barn ska heta något alldagligt som t.ex. Angelica, Erik, Anna, Johan eller så utan att det ska vara något som helst ingen annan heter!!!
 
 
 
Nu ska vi snart hoppa i säng, ellrer lilla hjärtat sover redan här bredvid mig men jag ska lägga mig tidigare jag med eftersom vi ska vara på BVC kl 11 i morgon och vi brukar ju i vanliga fall sova till 10 för vi är ju vaken flera gånger också men i morgon måste vi ju upp redan 9-9:30 då så då är det bra att komma i säng i tid. Jag ser room service nu värsta coola huset dom gör om ska se hur det blir nu :))
 
 
Vi hörs i morgon hörni, ser ni nu skärper jag mig med bloggandet ändå ;) hihi!!
 
 
Myyyyyyys!!!
 
 
 
PUSS OCH KRAAM!!!!!