Hellooo!!! 

Valborg idag och vi har faktiskt bara myst och det har varit jätte härligt!!! 


Reidar och jag gick runt Årstaviken medan han sov så mysigt och underbart fint men oxå väldigt jobbigt!! Precis som det ska va 😉 Passade även på att träna lite i ett av gymmen som finns på vägen!! 


I LOVE it!!! 


Sen kom mamma och pappa och oj oj oj så glada dom och Reidar var att se varandra!!!❤️ Det är det jobbiga med att vi nu bor en bit ifrån varandra att vi inte ses lika ofta och Reidar får sakna dom...men men det kan bli annorlunda det med framöver 😉 Jag och mamma gick till vår park med Reidar, MYS!!! 


❤️❤️❤️Kärlek❤️❤️❤️


Så här till Valborg måste man ju unna oss lite presenter oxå eller hur...☺️ Reidar fick en härlig lekmatta till sin hörna som blev SÅ bra!!! Han älskar siffror så denna va toppen och blir skön att sitta o leka på👌😍 Mamman fick supersnygga träningskläder från favoritmärket!!👌👌😉


Såå fint!!✨

Såå niiiice!!🎀Nu ska jag sova blir jobb i helgen med start i morgon!! 


!!XOXO!! Valborg, lekmatta, park, peak,
Hellooo!!

Shit va jag är trött alltså men så glad i hjärtat☺️ 

Hade middag igår med min vina vän Viktor här hemma! Sebastian har varit i Njurunda hela veckan så vi har varit själva och då passade vi på att ha äta gott och dricka lite gott😉 Var såå kul med så många roliga skratt och samtal och minnen men även framtid, älskar det! Vi är så otroligt glada över att vi faktiskt nu efter 10 år bor i samma stad så vi kan ses när som😍👊 Det blev sent och Reidar vaknade 06:15 första gången så då trodde jag att jag skulle svimma Haha men vi somnade om till 8 tack o lov😄


Nu ska vi äta Frulle sen dagis två timmar sen bara mysa med en prommis om min benhinna håller och vänta på mamma, pappa och Bailai som kommer!! Har inte träffat mamma o pappa på en månad så vi längtar efter varandra!! Mest efter Reidar såklart dom har saknat honom så sjuuuukt mycket på denna månad🙈❤️💖 Bästa bästa mamma/mormor o pappa/morfar!! Fick värsta fina goodiebagen av Viktor igår, wow heaven!!!😄 !!XOXO!! 

Hellooo!!

Mitt huvud värker nåt så extremt måste ta en varm skön dusch bara Reidar sommar det är så skönt att bara stå med huvudet under varmt vatten då man har huvudvärk!!! Dock tycks Reidar ALDRIG behöva sömn...så drygt!


Jag har promenerat idag trots att jag är så sjukt trött men der var väldigt fint icc härligt!!☀️


Så fin runda vi har här!!💖Sen hämtade jag Reidar och vi gick till vår park som är jättefin!! Titta!! Jag fullkomligt ÄLSKAR området vi bor i! Vi har värsta citypulsen bara 20meter från dörren och på 3min med tuben är vi mitt på söder!! Vi går till söder på 5-6 min likaså Hammarby sjöstad som är så fint ligger nära! Globen med shopping centrum ligger 4min bort och vi har natur och grönska överallt runt vårat hus och kan gå till en park så vacker som denna genom ännu mer natur på bara 3-4min, jag ÄLSKAR Gullmars❤️💖!!XOXO!!