Alltså wow jag är KÄR i henne!!! Så gaaaalet bra alltså!! Snygg, vacker oxå och med den rösten ja wow wow wow!!!!Ska kolla om jag kan lägga upp video nån dag😁Just NU en trött mamma i soffan😄🙈!!XOXO!! 

Fällde nästan en tår av lycka alltså!!! Vi hoppade på bussen och åkte mot Hornstull och efter många hållplatser och sura tanter klev vi av....och började gå!! Målet var det enda stället vi inte letat efter Dante på nämligen uppe på berget vid Tantolunden!!! Jag slet som ett djur upp för backarna förkyld o skruttig och så tittade vi där vi parkerade vagnen i onsdags men ingen Dante syntes till!! Så jag hade typ gett upp hoppet när jag några meter fram i ett träd får syn på honom....asså jag blev tårögd!!! Lyckan i Reidars ansikte alltså wow!!!❤️❤️💗💗💖💖🙏🙏


Huga Lill skrutt❤️❤️❤️Blir jobb 15-19 för mig och så kommer manma och pappa idag😍😍


Happy friday💃


!!XOXO!! 


Hellooo!! 

Blä jag känner mig febrig o har ont i huvudet sen igår😞 Vill bli frisk nu så man får tbx orken ordentligt!!! 


Har så himla ont i Hjärtat med då vi tappade bort Dante igår😢😢 Reidars älskade hund!!! Vi har en ny likadan men den funkar inte som Dante och han låter den ligga på sidan då han ska sova!!! Mitt hjärta värker tänk om han saknar sin riktiga älskade Dante!!! 😩😩😩 Idag har jag jobbat första dagen på mitt nya jobb oxå ☺️ Extrajobb på Euro Sko Globen känns jättekul!! Tillbaka där jag hör hemma!! Så kul och såå nära till jobbet👍Febrig mamma!!


Egen tagen selfie😍😍😍😄😄❤️❤️
!!XOXO!!