Hej igen på er mina söta läsare! Nu är jag hemma igen och har krypit utt i soffan och kollar på mitt favorit program Biggest Loser USA, det är liksom lite mer hardcore än det svenska! ;P Allra helst resultaten brukar vara så mycket bättre än svenska tycker jag och jag älskar detta program! Det bästa är oxå att vi är ju efter USA så så fort det tar slut på en säsong så börjar en ny :) Idag är det ju final så nästa vecka lär det vara en ny säsong då ;)


Jag har ju jobbat idag med fast att det inte var planerat precis som det blev längre igår för att en person är sjuk, men det tackar ju bara jag för! Inte bara ekonomiskt utan ännu mer för den glädje och värme det skänker mig!! Jag får så mycket kärlek och jag får ge så mycket kärlek och det har jag alltid sagt är den enda sanna LYCKAN att få ge och få kärlek!! Det har varit en härlig dag på jobbet idag med och jag ser fram emot att gå dit imorgon med och nästa vecka så jobbar jag oxå 4 eller 5 dagar så jag är så himla glad :) Sen har det blivit klar att jag ska få vara där varje måndag och torsdag hela mars ut och ev längre så det känns jättebra!! Det är SÅ himla kul när man är uppskattad av dem andra som jobbar där och likaså föräldrarna oxå det gör mig jätteglad!! :)


Jag hoppas på att vara helt frisk imorgon!!


Ni vet att jag valt att inte skriva om vissa saker i mitt liv som kärlek och sånt som är det personligaste liksom och det står jag fullt fast vid för det är som sagt andra människor inblandade. Men jag MÅSTE bara säga att jag är SÅ jävla LYCKLIG över att ha människor som överraskar mig och ger mig massa kärlek både i ord och mer fysisk handling ;) hihi!!
Oooh jag önska jag kunde bara skrika ut min lycka och allt jag känner till er men jag måste hålla igen, så nu ska jag hoppa in i duschen istället och sen är det inte så mycket mer, utan bara ta det lugnt och ladda inför morondagen då jag jobbar 8-17:30 ;)


Detta har hittills varit en underbar vecka
bortsett från förkylningen, men jag har jobbat vilket
jag älskat och blivit överraskad på det BÄSTA sättet
vilket jag ÄLSKAR ännu mer och gör mig galet lycklig!!


PUSS och KRAM!!