Hej hopp!!
 
Nu har jag landat i soffan äntligen denna dagen har liksom gått i ett på nåt vis och jag kom hem för bara 20 minuter sedan så jag har nyss ätit lite sallad och sitter nu med filten och kollar på "Aldrig mer fet" vilket är ett program som jag gillar starkt. När folk tar TAG i saken och inte bara skyller på massa skit liksom!!
 
 
Det har varit en bra dag på jobbet idag med myspluttarna :) Vi har varit ute och busat i den lilla snön som äntligen kommit, gud va jag vill att det ska vräka ner snö dom närmsta dagarna nu så att det blir vinter på riktigt för nu är det dags för det tycker jag!! Det blir så mycket ljusare också vilket är något jag gillar väldigt mycket för just hösten så här års är ju kolsvart känns det som, så snön är toppen! Sen vill jag komma igång och åka slalom igen också för det är ju det bästa jag vet så bring it on winter, please!!
 
 
Min lilla skruttis T går ju på det dagiset jag jobbar på och hon är jättejätteduktig på att prata fast hon bara är 2,5 år så idag har jag flera gånger fått hålla mig för skratt eller från att bara äta upp henne för det låter ju så fruktansvärt sött när den där lilla munnen med den där lilla rösten säger alla dessa ord. Idag frågade hon mig då vi skulle äta mellis och jag höll på duka "var ska ja sitta då Tanna?" och jag sa att hon fick välja själv och så gav jag henne hennes mjölktetra som hon kunde ställa ut på bordet och då säger hon "mitt smöörrrr glömde du du glömde mitt smörrr" det går inte att beskriva hur gulligt det låter, men man blir fantastiskt varm i hjärtat!! Älskade unge och älskade ungar!! För det finns fler av dom som pratar rätt bra och väldigt gulligt :)
 
 
Alltså jag tycker jättemycket om er läsare alla av er och jag VET att det finns både dom som tycker om mig och inte tycker om mig här inne och det gillar jag, det viktiga är att folk tycker nåt om en och inte är likgiltig ;) Men ni som nu känner att ni kanske inte tycker om mig eller stör er på något det är helt ok och upp till var och en, jag retar er gärna också inga problem MEN ni behöver ju inte kommentera liksom för JAG bryr mig ju inte ett jäkla skit  om vad ni tycker egentligen det tror jag ni fattar innerst inne?! Jag HAR ju MINA människor som ÄLSKAR mig och som jag ÄLSKAR och det är ju bara det som är det viktiga! Men till dig som nu menade att jag inte hade något händelserikt liv eftersom jag måste skriva att jag messat med nån för det första så läste du inte vad jag skrev för jag skrev inte NÅN jag skrev mysiga mess från en utav dom BÄSTA!! Så jag skrev det för att detta är MIN blogg och för att jag igår messat med en MYCKET speciell person som gör mig varm och mysig i hela kroppen och det VILLE jag skriva och då FÅR ju jag det, för det är SPECIELLT :) Jag messade med mass andra med men det skrev jag inte för det var just DETTA som var speciellt och gjorde mig varm och glad i hjärtat och det är ju mysigt!
 
 
Enda bilden jag har från idag, stod ute och gungade en liten
tjej till sömns och hon ville aaaldrig somna :P
 
 

PUSS och KRAM!!!