God Kväll!!
 
Nu är jag så trött så ögonen går i kors på mig och det kryper i hela kroppen på mig så jag ska krypa iväg och tvätta av sminket nu och sen bums i säng och SOVAAA!!! I morgon är det jobb igen men bara 3 dagar kvar nu tills jag får EN ledig dag i alla fall så bara att kämpa, jag är ju en fighter så jag grejar det!!
 
 
Idag hade vi lite Halloween fest på dagis och sjöng spök sånger osv så det var ju trevligt men vi har varit inne två dagar i rad nu på förmiddagen så jag har liksom blivit inne hela dagen och det gör mig så himla trött i huvudet. Plus en annan sak som gör mig trött men det kan jag inte prata om här ;) 
 
 
Efter jobbet idag så åkte jag och mamma på Birsta för att kolla va XXL hade att erbjuda och det blev ett par kängor till mamma men jag höll igen, behöver inget just nu så då är det ingen idé att bara köpa för att köpa även om det är roligt liksom :) Efter det gick vi på IKEA en sväng och så mötte vi upp Tella, Thea och Helena och åt middag med dem på IKEA så det var ju supermysigt :) Kul att mamma får träffa dem också eftersom vi har blivit som famlij. Så jag har fått goss av min lilla skruttis idag med och det gör mitt hjärta sååå glatt!!
i morgon tror jag att jag får gosa med en annan utav mina FAVORITER så det ser jag fram emot också, men innan det så ska jag jobba 9-16 och för att orka det behöver jag sova typ NU så jag säger god natt och SOV gott!!
 
 
Dagens bilder till vänster på väg till jobbet,
mitten nu ikväll i soffan och
höger på väg hem från jobbet!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
 
SOV gott!!!