Hellooo!!

Hur mår ni? Jag mår bara fint, har haft en mycket härlig dag i solen idag. Varit ute i Njurunda och ätit frukost i solen, gått promenad med mamma och Laban idag igen och sen varit hos grannar och ätit nybakad sockerkaka och fikat i solen. Så himla varmt och så himla skönt!! Känns som dagen gått väldigt fort med tanke på sommartiden men det är ju å andra sidan väldigt skönt att det är ljust så länge!!


Något annat som jag tycker är himla skönt är att det faktiskt är ny månad i morgon. Att få vända blad känns himla härligt faktiskt. Tror att det kommer att bli en riktigt bra månad och jag känner hopp om framtiden! Det intressanta är att jag numera känner hopp och glädje i det som jag förut hatade nämligen ovissheten. Nu älskar jag tanken på att INGEN vet något om framtiden utan vi vet bara hur det är just NU sen kan allt vara helt annorlunda om två veckor eller om 2 månader och det är ju fantastiskt tycker jag för det betyder att allt kan hända :))


Har nyss kommit hem och ska nu laga middag eller håller på med det för den är i ugnen. Ta en dusch och först och främst försöka mig på att klippa min lugg lite för den har blivit så himla lång nu. Men det är ju inte så lätt att klippa själv. Allra helst inte när den ska vara spikrak är tanken men men jag måste ju åtminstone försöka och jag har ju gjort det förr :) Sen blir det myskväll här hemma bara med tidig sänggång då jag börjar jobba redan 07:00 i morgon bitti så bäst att få sova ordentligt så man orkar.

 

 

Dagens bilder :)

 

 

PUSS och KRAM!!