Heeej!!!
 
Gud vad jag har gråtit till kvällen avsnitt av Dallas alltså, så himla sorligt att JR är död inte bara i serien utan i verkligheten med! Dessutom hade dom gjort om vinjetten just till detta avsnitt för att hedra honom och spelade den mycket långsamare och mer finstämt liksom hua redan där började det och sen gick det bara utför!! Man ska ta vara på den tid man har ihop och vara tacksam för varenda dag, inte slösa bort dom på massa skit eller låta relationer och viktiga människor gå en förbi pga att man tror saker är på ett sätt!!
 
 
Idag har det varit en lugn dag och jag har tyvärr börjat bli förkyld igen vekrar det som?? Hur är det möjligt?? jag hoppas verkligen att det går över snabbt för jag har inte tid eller lust med detta och värst av allt jag vill INTE smitta lilla älsklingen igen!! Men men sånt är livet och lika glad är jag för det :)  Det blev en sväng till Birsta dock men ingen shopping för mig mer än en hårspay och ett par Lindberg vantar till Reidar. Han ska ha det absolut bästa min ängel så ett par riktigta skinnvantar med rejält varmt foder blir perfekt och jag kan vara lugn i vinter över att eventuellt skulle frysa om händerna! Jag ska köpa tossorna med men dom fanns inte i hans storlek nu så   dom ska ringa på måndag och förhoppningsvis kan dom ta hem!! :))
 
 
Nu ska jag sova, har sett Dalls som sagt och sen har jag beställt ett par julklappar som jag tror och hoppas kommer bli en riktig SUCCÈ :) Men nu ska jag sova så jag orkar kliva upp med liten i morogn och blir frisk, jag ska dessutom in till stan i mogon och klippa mig kl 11 ska bli sååå skönt för mitt hår har blivit så himla långt igen och Reidar får tag på det hela helt tiden plus att man vid aming får lite problem med att tappa hår, fast det har jag inte märkt så mycket däremot att det blivit mer slitet så jag ser så fram emot att fräscha upp det lite :))
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!