Heeeeeeelloooooo!!!
som Viktor startar våra samtal ;) haha!! Jag älskar den människan, vilken underbar vän han är och hur rolig är han egentligen, jo ENASTÅENDE rolig, vi kan verkigen skratta ihop :) samma sjuka humor har vi oxå ;) Jag älskar våra ordvitisar som slutar med "Den är bra!" haha!!

Idag ha jag varit i skolan igen då iaf och det va sjukt jobbigt precis som igår och jag höll på somna på slutet, och läxor får vi och jag ha inte fått min bok ännu för den är på väg med tåg från england pga att island sett till så att flygen inte kan gå remember :P riktigt irriterande!! jag vet inte alls hur detta ska gå detta är nog den kurs som jag har mest panik över det är helt sjukt!!

Efter skolan så åkte jag hem bytte om fort och iväg till EGO för andra dagen i rad, jag körde 15min raskpromenad som uppvärmning och 5min trampmaskin, sedan körde jag styrka i 40 min ungefär, det kändes i kroppen stundvis men inte så mycket som jag trodde att det skulle så jag oroar mig lite att det inte tar men jag hoppas det, det måste ju vara bättre än ingenting kan ju inte fungera på annat sätt?!
Sen åkte jag hem och gjord en god omelett och såg på Grey's och sen blev det 1 timmes promenad med Fanny det va riktigt skönt, jag måste säga att jag känner mig verkligen på gång nu det är inte en tanke på fusk och jag ger gärnet känns det som jag hoppas bara att det ger resultat!!

Nu är jag nyduschad och nu ser jag på Desperate Houswifes fråga mig inte om det stavas så :P Engleskan är inte så bra när det gäller stavningen hahaha!! Imorgon är jag ledig men ha massor att göra ska träna, städa, ringa samtal, gå ärenden på stan ja det är mycket som ska hinnas med och så hoppas jag att det sker nån trevlig överraskning :)

Ha aldrig sagt att jag är nån skönhet, snarare ett pentroll :P hihi!!

 

Lev I Nuet!!!

PUSS!
Heeej!!

Ja då va det måndag ingen då, jag måste erkänna att jag är liiiiite sugen på nåt gott men men bara att bita ihop, ska ut och gå strax så är det inte så långt kvar tills kvällen sen ;) Ha även varit på ego en sväng och tränat ben och mage, ska försöka gå dit imorgon med och träna lite armar och mage!

I övrigt började vi ju affärsengelskan idag och det känns inte alls kul måste jag säga, läraren pratar bara engelska och vi får inte prata annat med varandra heller, dessutom massa homework, jag ha inte fått min bok än och fick ett mejl idag att pga att inte planen kan gå som de ska från england så är boken försenad, bravo när vi har läxa redan idag liksom...faaan va trött jag blir på STRUL!!!

I övrigt mår jag bra det gör jag, jag är stolt över att jag lyckas vara så duktig och att det känns som att jag verkligen kommit igång med detta ordentligt nu, men till helgen ska jag nog ha EN dag då jag får äta lite godis iaf för att vara så här hård med sig själv är väldigt väldigt svårt stundvis!!

Nu ska jag hoppa i löpartightsen så att jag hinner ner och möta Fanny för prommisen, sen blir det dusch tvätta håret och sen ska jag ta på mig min kimono och bara säta mig i soffan och njuuuta ha inte suttit i soffan nästan nåt denna helg har varit igång hela tiden så det ska bli såååå mysigt att se Arn och Kommisarie Winter :)

Ser ni att jag är i desperat behov av en dusch för mitt hår ser ut som trollhår :P
Jag ser ut som ett sånt där penntroll haha!!

"Would I lie to you baby Would I lie to you?!"

 

PUSS!!!

 

If there's ever an answer it's More Love....dixie chicks och jag är benägen att hålla med!! Men kärlek skulle nog göra väldigt gott i världen och jag skulle inte ha nåt emot det jag heller :P haha!! men jag får så jag klarar mig ska inte alls klaga, det finns dem som har det värre så jag måste ju vara kärleksfull och tänka på dem i första hand då och inte på mig själv för att föregå med gott exempel ;)

Tänkte bara lite snabbt innan jag lägger mig berätta om min helg, den ha gått i nyttighetens tecken verkligen, jag ha inte ätit en enda liten godis på 1,5 veckor nu ungefär och det känns faktiskt jättebra, kroppen känns på ett helt annat sätt, säkert för att jag tappat några kilon oxå men ja det känns som att jag är påväg jag har 4kg kvar nu dit jag vill men sen är det ju att bli fit oxå som är målet så det gäller att träna oxå. Helgen ha i träning bestått av två varv runt solberg, en sväng upp på Klockarberget, en promenad till statoil och idag en joggingtur den första på länge men satan va skönt det är...efter iaf ;) haha!!

I övrigt så va jag ju ut med några från klassen i fredags, vi åt på Oscars och satt där hela kvällen det va riktigt trevligt trots att det inte va så mycket folk ute! Sen igår lördag så blev det långpromenad med mamma och pappa och sen sitta och sola på berget med Sebastian det va heeeeelt underbart där uppe alltså!! Sen så blev det en slapp kväll bara, lugn och skön :) och idag så ha jag solat, sprungit och umgåts med morfar :)

Imorgon är det skola igen, det är dax att börja ny kurs affärsengelska, oroar mig för denna känns jäkligt jobbigt det är 5 lektioner sen är det tenta på denna oxå,..helt sjukt vilket tempo de kör alltså!! men men bara att bita ihop, en dag så är jag inköpare och då kan jag andas ut ;) I övrigt är det jobb på torsdag och sen på fredag åker jag till Sthlm över helgen ska bli skönt att komma iväg faktiskt, jag älskar ju den staden allra helst på våren och sommaren :) Sen vet jag inte mer än så va som händer jag tar gärna överraskningar inte mig emot! ;)

Nu ska jag lägga mig och sova, min säng är ju trasig fortfarande men den är uppallad med hantlar så man kan sova i den :) Imorgon ska jag verklgien försöka gå till ego efter skolan oxå det är målet verkligen!!

Så såg jag ut då jag gick ut i fredags :)

SOV Nu så gott!!

"Glöm Dina Bekymmer, Imorgon Kommer Nya"

PUSS!!!!