Hello!!
Fortfarande ingen dator så det blir ju himla trist...

Men min dag har bestått av jobb, tandis, hämta min älskade Tellis på dagis, träning, middag på klockis och soffan :)

Höjdpunkten var självklart hämta hjärtat!! Kärleken jag känner för henne går liksom inte sätta ord på! Idag va hon trött också så hon va på väldigt goshumör och inte mej emot att kramas med henne :) Vi busade såklart en del med hihi :)


Köpte träningskort idag med så nu ska det tränas ;) Dock har jag lite ont i halsen så nu håller jag tummarna för att det vänder fort!!!


Ska försöka sova nu, imorgon 31 augusti är ett datum som för alltid kommer att vara med mig sen visst många år tillbaka...varför KANSKE ni nån gång får veta men inte i dagsläget...jag hoppas iaf det blir en BRA sån detta år med!!


SOV GOTT!!! PUSS OCH KRAAM!!!!!
Hej!!!!
Guud vilken underbar onsdag jag har haft!! En sån här riktig kärleks dag, till bredden fylld med kärlek, mys, bus, gos, och skratt!! UNDERBART med andra ord!!!!


Nu ser jag Dallas så jag ska fatta mig kort idag, är fortfarande utan dator...får låna en imorgon :) Då köper jag även träningskort så nu jäklar!!

Aja vi hörs och ännu en gång mina BÄSTA människor, jag älskar dem!!! Nu har jag tålamod och energi till vad som helst :)


PUSS OCH KRAAM!!!!!
Hej!
Jag är utan dator igen ;((( Blir så mycket krångligare att blogga då. Fattar heller inte HUR lång tid det ska ta för blogg.se att kunna fixa så att man kan sms blogga igen eller komma med en app som funkar även till Android?!! Men det verkar svårt....


Jag har haft en bra dag i alla fall! Jag har gjort utbildningarna så nu är jag godkänd att hyra ut bilar också...om det är lila lätt i praktiken dock?! =/ Sen har jag städat hela lägenheten som en tok. Legat på alla fyra och skurat och städat ugnen och sånt också som man inte gör jämt men bäst av allt vikt alla kläder så nu finns det INGET i hela lägenheten som inte ligger på rätt plats :) Det återstår bara att städa garderoben en aning och bära ner sommarkläderna i källaren!! Har varit mycket duktig och jag älskar när det är så här rent o snyggt...man vet ju aldrig när man får oväntat besök nästa gång ;) Väldigt snart tror jag :)


Nu ska jag tvätta av sminket och krypa i säng!!

PUSS OCH KRAAM!!!