Hello!!
 
Jag sitter i soffan på Klockis och surfar runt lite :) Mamma och pappa är ute en sväng med Laban, Sebastian målar, Simon är i stan med vänner och min lilla älsklings poppisen sover så otroligt sött uppe i sängen!! :) Vi har sett "Så mycket bättre" såklart och det var ju bra som ALLTID!!! Tårarna kom även denna gång och skratten med, det är total myskänsla på det programmet! Man lär sig något nytt om dom varje gång och man älskar dom allihopa och blir bara glad av det :))
 
 
Har jobbat idag några timmar så där som jag brukar göra ibland på lördagar :) Fick ju även hoppa in några timmar igår då det var kriiiis där nere, men jag ställer så gärna upp! Det är roligt att vara iväg och jobba lite. Komma ut och träffa massa människor och vuxna människor och ja få vara något annat än mamma även om jag fulkomligt älskar att vara mamma men ja ni brighta människor fattar :) Men det är bara ok med några timmar och max varannan vecka för det är absout max jag klarar av att vara ifrån min lilla älskling!!! Jag vet ju dessutom att han är i dom absolut bästa händer, enda stället jag lämnar honom! Ock förstås hos sin Gudmor skulle jag lite på att lämna honom med!! Men då jag slutat jobbet så kastar jag mig i bilen och heeeem till honom! Guuuud va jag saknar honom alltså jag blir typ galen då jag kommer hem och ser honom vill bara pussa ihjäl honom typ :)) Turen med OKQ8 det är att tempot är så otroligt intensivt alltså så man hinner inte sakna honom mer än innan och när man slutat, det är jag tacksam för :)
 
 
 
Har inte gjort så mycket mera då utan när jag kom hem så har jag varit med honom hela tiden. Pussat, busat, gosat, kramat, matat och pussat och gosat ännu mera!! :) Sen har vi ätit en god och nyttig middag här som jag hade med mig recept på och så sett tv då och nu blir det kankse en film fast jag tror att jag kommer gå upp och lägga mig istället för jag känner mig trött idag. Blev sent igår och så upp i morse det gör att jag känner mig rätt trött nu och sugen på att mysa ner mig där uppe bredvid skroten :) Det blir nog så :) I morgon är det söndag igen och jag kan känna så himla mycket att visst är lördagsgodis gott men jag längtar tills söndag och att få komma ut och gå igen och äta bra mat helt och hållet :) Nu jäklar hörni är jag på G med gravidkilona ;))
 
 
En bild sen vi var i skogen nu i höst :)
 
 
 
PUSS och KRAM!!!!
 
Hej Hopp!!
 
Å vilken mysig torsdag vi haft jag och älsklings Reidar!!♥
 
 
Vi vaknade lite tidigt kan jag tycka för min smak dvs 06:45 men vi låg kvar i sängen ett tag efter och jag försökte att sova mera men det gick ju sisådär :) Det blev väl några minuter här och där. Det var nämligen någon som pratade väldigt högt och skrattade osv. Men jag slumrade väl till lite då och då mellan att jag gav honom nappen oxå då han blev ledsen. Men vid 8:50 så gav jag upp och så satte jag mig upp och tittade åt Reidars håll...jag hade nämligen lagt mig i fotändan och ja då möttes jag av samma fantastiska sak som varje morgon. Hans otroligt vackra och söta leende och dom där ögonen som det bara skimrar i :) Det är solen som går upp det!!!♥
 
 
Så åt jag frukost i sängen jag med för det gör ju Reidar varje dag! Vi tittade lite på Malou efter 10 och sen så drog jag på mig understället och löpartightsen och så begav vi oss ut på en riktig härlig lång promenad på 1,5h så det var underbart!! Solen sken, tyvärr blåste det som attans men jag gick i väldigt snabbt tempo så jag blev väldigt varm och svettig så det var så himla skönt! Efter det åt jag lunch hemma efter Reidar äitit såklart och sen har vi myst hemma. Såg veckans brott om Qvick...helt sjukt!! Sen så sov skroten en sväng och då passade jag på att plocka här hemma tills han vaknade då fick han vara med och greja. Vi har varit himla kreativa idag och till och med lastade jag vagnen full och drog iväg med massa återvinning :) Känns väldigt bra och  nu ska vi krypa i säng, jag ser resten av Dallas där :)
 
 
Jag och älskling som ville sitta upp sista biten ;)
 
 
 
PUSS och KRAM!!!!
Helloooo!!!
 
Hur mår ni?! Jag känner mig typ bakis idag haha :) Lilla skrotungen vaknade kl 2 i natt och tyckte vi skulle prata och busa. Han var så glad och sparkade av sig täcket och pratade för fullt haha :) Jag tror faktiskt jag somnade om före honom innan det var klart men gud när jag vakande i morse vilken huvudvärk alltså! Så har dagen sedan fortsatt men den har varit bra ändå. Vi har varit på Birsta och köpt lite saker eller bara två saker egentligen för det andra var retur och byte så det var ju trevligt :)
 
 
Nu börjar Grey's så jag ska försöka fokusra på det...lägger ifrån mig datorn och skriver i pausen :) Så då var det paus då och jag ska snabba på att skriva lite här plus svara på mess haha :) Lillen sover i alla fall sen 2 timmar typ nu och jag har ätit, duschat och pratat med mamma! :) Det blir Grey's nu bara sen blir det sängen alltså, om Reidar ska nattsudda i natt med så gäller det att vara förberedd haha!!
 
 
Vi har haft ännu en bra dag ihop i alla fall :) Vi busade efter att han hade badat och gud vad han skrattade alltså! Han tittar på mig med spänning och jag säger "Tokunge!!!" och det är typdligen jättekul! Allra helst då jag gör till rösten lite och betonar O:et väldigt då skrattar han så otroligt mcyket :D Detta skratt alltså, gud det är som en enda stor injektion av LYCKA!!!! Vi har ett otroligt starkt band till varandra jag och Reidar och en himla conection, vi är lite som ett och jag älskar det! Så när han tittar mig rakt in i ögonen och skrattar allt han kan då är det eufori!!
 
 
 
Älskade älskade unge!!!
Ni ser ju själva han är helt fantastisk!!!
 
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!