God Kväll!!
 
Nu är jag så trött så ögonen går i kors på mig och det kryper i hela kroppen på mig så jag ska krypa iväg och tvätta av sminket nu och sen bums i säng och SOVAAA!!! I morgon är det jobb igen men bara 3 dagar kvar nu tills jag får EN ledig dag i alla fall så bara att kämpa, jag är ju en fighter så jag grejar det!!
 
 
Idag hade vi lite Halloween fest på dagis och sjöng spök sånger osv så det var ju trevligt men vi har varit inne två dagar i rad nu på förmiddagen så jag har liksom blivit inne hela dagen och det gör mig så himla trött i huvudet. Plus en annan sak som gör mig trött men det kan jag inte prata om här ;) 
 
 
Efter jobbet idag så åkte jag och mamma på Birsta för att kolla va XXL hade att erbjuda och det blev ett par kängor till mamma men jag höll igen, behöver inget just nu så då är det ingen idé att bara köpa för att köpa även om det är roligt liksom :) Efter det gick vi på IKEA en sväng och så mötte vi upp Tella, Thea och Helena och åt middag med dem på IKEA så det var ju supermysigt :) Kul att mamma får träffa dem också eftersom vi har blivit som famlij. Så jag har fått goss av min lilla skruttis idag med och det gör mitt hjärta sååå glatt!!
i morgon tror jag att jag får gosa med en annan utav mina FAVORITER så det ser jag fram emot också, men innan det så ska jag jobba 9-16 och för att orka det behöver jag sova typ NU så jag säger god natt och SOV gott!!
 
 
Dagens bilder till vänster på väg till jobbet,
mitten nu ikväll i soffan och
höger på väg hem från jobbet!
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
 
SOV gott!!!
Hello!!
 
Tittar in bara för att säga några ord och ge er några bilder iaf :) Jag måste ju underhålla mina fina läsare  med NÅGOT i alla fall även om jag inte är  på nåt vidare blogg humör nu för det bara snurrar i huvudet på mig men jag hoppas det blir rätsida på allt VÄLDIGT snart!!! Ni kommer få veta typ ALLT i slutet så oroa er inte ;)
 
 
Jobbat till halv 3 idag sen åkte jag ut till Tella och dem och var där i några timmar och busade och myste. Det är så otroligt mycket kärlek där så det är inte klokt :) Tella och jag har liksom en kärlek till varandra som inte behöver ord och dem kramarna som hon ger, kind mot kind oh my god they are the best :)
 
 
I morgon blir det jobb igen och sen blir det en tur till Birsta med mamma tror jag! XXL öppnar ju här i stan i morgon så man måste väl ut dit och kolla lite i alla fall. Det fanns ett par skor som jag vill ha, löparskor med gore tex så himla perfekt på vintern. Man kan stå i en vattenpöl utan att bli blöt liksom, thats really nice!!
 
 
 
Dagisfröken på väg :)
 
 
 
PUSS och KRAM!!
 
Vi hörs mina vänner och ovänner ;)
 
 
 
Skrev just ett inlägg som försvann så nu orkar jag inte skriva mera alls!!! Jag skrev dock att jag har så mycket att tänka på nu så jag orkar inte blogga direkt utan det kommer att komma några inlägg med bilder men inte nåt större! Jag har jobbat idag och det har gått bra och nu ikväll pratat i telefon en massa och nu ser jag tv innan jag ska sova men nu ska ni få nån bild då kanske bara har en att komma med, men det får duga vi hörs!!
 
 
Jag idag på dagis på väg ut och leka i snön :)
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!!
 
SOV gott!!!
 
 
"Oh my what do to with this"