Helloo!!
 
Hur mår ni?! Vi mår fin fint! :) 
 
 
Vi har haft en lugn hemma dag skulle jag nog säga! Vi vaknade första gången vid 5:40 och då kände jag bara att nej nej nej så här tidigt ska vi absolut INTE upp!! Så jag la ner Reidar bredvid mig och han höll på att greja fram o tillbaka så till slut fick han hoppa ner i sin säng igen och leka där! Jag vilade så gott det gick ett tag och sen blev han ledsen och då lyfte jag honom till mig igen och sen somnade han faktiskt om efter en stunds kämpande och sov till hör och häpna 8:45!!! Har inte hänt på jag vet inte när?! Sen åt vi frukost iaf och så ringde telefonen och det var dagischef på ett dagis som jag är intresserad av så då blev det super bråttom iväg för hon ville vi skulle komma på en gång haha hon var rolig :) Så vi tittade på dagiset och sen åkte vi  hem och åt lunch :) Då kom pappa och hämtade upp oss för oxå åkte vi och handlade lite som var slut igår plus hämtade ut Reidars nya vagn :) Sen efter det har vi varit hemma och städat och tvättat och myst bara, så en hemmadag :)
 
 
 
I morgon är det sista april? shit altlså det går fort tycker jag snart sommar ju! men det blir lugnt för oss ute på Klockis och det känns jättebra! Det är ju en vanlig onsdag liksom så inget överdrivet utan det blir till att hålla sig till kostplanen och besöka gymmet :) Men det är precis så som jag vill ha det så jag är nöjd!!
 
 
 
Ska ta och lägga mig nu för jag är trött och jag kom inte i säng nå tidigare igår ändå fast jag sa att jag skulle lägga mig tidigare så nu måste jag göra det ikväll!! Vi hörs i morgon tror jag!
 
 
 
 
Handlingen igår och jag medan jag lägger Reidar!
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Hej på er!
 
Nu ska jag skynda mig i säng för jag behöver soman lite tidigare för att känna mig ännu lite piggare på morgonen :) Jag är ju alltid vaken några gånger per natt oxå så det tar ju bort lite av nattens sömn! Ska göra välling till Riedar och borsta tänderna och krypa ner, ska bli skönt!!
 
 
Måndagen har varit bra, den börajde i Njurunda med frukost och mys med älsklingen! Då klockan slog 10 och jag märkte att han var trött så åkte vi iväg till gymmet och så somnade han där i sin vagn och jag sprang ett intervall pass på löpbandet, så himla nice!! Jobbigt absolut och jäkligt svettigt efteråt men så himla skönt att jag gjorde det för det första, jag stod fast vid min plan och utförde det och jag ökade tempot hela tiden trots att det var jobbigt redan! Plus att jag varit på gymmet både fredag och söndag och promenerat lördag + söndag! Nöjd.se
 
 
Vi åtke hem efter jag var klar på gymmet och käkade lunch och kollade lite reklam och lekte. Sen stack vi iväg på månadens stor handling och denna gång slog den alla rekord alltså!! Shit vad vi har handlat typ exakt allt utom kyckling som var slut på Willys så det får vi åka och köpa i morgon! Men annars fick vi tag på allt vi ville som lövbiff, köttfärs, fläskfilé och sen massa saker till Reidar han är absolut den som kostar mest med ersättning, välling, mat, mellis, blöjor, våtservetter osv men han är ju det bästa som finns så det är ok :)) 
 
 
Sen kom vi hem och packade in allt och fixade mat, nattade osv :) Reidar var trött idag för han sov småsnuttar bara, vaknade alldeles för snabbt båda sina sovningar men det förstår ju inte han än att han då kommer bli jättetrött till kvällen hihi :) Jag blev nostalgisk ikväll och det är ju jobbigt för man blir ju alltid liksom ledsen oxå när man tänker tbx på sånt som varit, massa minnen!! Man blir glad och varm i hjärtat över att man upplevt det men det är en sorglig känsla nostalgi tycker jag och kan få en lite ur balans! Men det har gått över nu och jag känner mig pigg, lycklig, på gång och väldigt nöjd med livet som det är :)) Nu sova, vi hörs i morgon hörni!! 
 
 
 
 
1. Min supergoda bollognese :)
2. Jag i fredags pepp och nöjd efter gymmet!
 
 
 
 
 
PUSSS och KRAM!!
Heej!
 
Ännu en underbar dag med fantastiskt väder jag är sååå glaaad!!!
 
 
Reidar somnade just i sin bilstol och jag ska ta på mig jackan och gå ut i bilen eller behövs jacka idag? :) Vi ska åka ut till Birsta och möta upp min pappa för att titta på cykel till mig! Jag ska köpa ny mamma-cykel som jag kan ha stol till Reidar på och då vill jag ha med mig pappa när vi rekar :) Det kommer bli så roligt att kunan cykla med honom han kommer nog älska det om jag känner honom rätt hihi! Perfekt i sommar att kunna ta en cykeltur!
 
 
Sen blir det kanske lite mer shopping där ute men jag ska försöka att låta bli för vi behöver inget direkt vad jag vet men ni vet med en liten plutt som Reidar så vill man ju shoppa hela tiden, fast jag är duktig och köper saker som han kan ha längre fram!! Just nu köper jag t.ex. bara sakeri 86 som han ska ha till hösten så jag är förebyggande jag shoppar inte massa som inte används! Sen sticker vi till Njurunda en sväng får se om vi stannar över natten eller om vi blir hemma i stan men vi ska ut i alla fall så jag kan gå och träna!! Jag har sånt jäkla pepp nu igen och det är underbart, jag har gjort schema att följa så nu blir det styrketräning inför sommaren!! 
 
 
 
Vi hörs kanske sen, annars i morgon ha en fin fredag!!!
 
 
 
Dagens mama!
 
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!