God kväll mina vänner!!
 
Nu är septembers sista dag och sista söndag snart slut och för min del så har det varit en mycket bra söndag.
Det kändes lite motig innan den kom för det var en viss sak som skulle gå av stapeln idag som jag inte såg fram emot så mycket, en diskussion som jag inte ville ha. 
MEN det visade sig att det inte blev så jobbigt som jag hade trott utan allt gick väldigt väldigt bra och jag har istället haft en söndag som varit fylld med mys, bus och kärlek så jag är väldigt väldigt NÖJD och LYCKLIG!!! ;)
Jag brukar få det jag vill ha och det fick jag med råge idag så nu sitter jag bara här och ler haha!! Underbart med människor som man älskar och som älskar tillbaka!!
 
Hihi :)
 
 
Jag har inte bara myst och gjort busiga saker idag utan även varit på gymmet och tränat så jag har ju gjort det jag ska också :) Dessutom har jag tagit ett väldigt stort beslut idag som kommer att förändra i stort sett hela mitt liv men jag håller det hemligt än så länge tills saker och ting är mer klara :) Men jag är så himla upprymd och glad över detta beslut, wiiieeee!! 
 
Nu ska jag kolla upp lite saker här på nätet och sen blir det sängen för denna helg har jag inte alls fått mycket sömn det är en sak som är jäkligt säker alltså. Så jag ska sova precis så mycket som jag behöver i natt så jag är pigg inför jobb kvällen imorgon. 
Jag ÄLSKAR min nya dator i alla fall helt jävla fucking underbart att ha en dator och kunna göra allt man vill med den, dessutom är det sjukt jäkla snygg alltså och otroligt flaschig ;)
 
 
Här har ni fyra bilder från mitt instagramkonto från de senaste dagarna :)
(Klika på bilderna så blir dem större)
 
 
 
Vi hörs imorgon mina fina läsare!!
Jag TROR och HOPPAS det blir en fantastisk vecka!
 
 
PUSS och KRAM!!!
God Kväll!!
 
Hemma igen efter filmen eller inte hemma utan i
Njurunda men ska strax åka hemåt.
Filmen var bra och dem spelade bra och det var mycket vackra 
foton från Stockholm som vi alla gillar :)
Filmen får 3,5-4 av 5 möjliga höstlöv från min sida men
5 av 5 från mina bröder så vi tycker lite olika!
 
 
 
Jag älskar ju Persbrandt som många andra kvinnor ;)
Men även Lena Olin tycker jag är fantastisk och en väldigt
väldigt vacker kvinna och dem spelade väldigt bra ihop!
 
 
 
Vi hörs imorgon då jag har tid har lite att stå i
då och inte helt lätta saker heller men det ska nog
lösa sig hoppas jag man måste ju tänka positivt!!
 
 
PUSS och KRAAAM!!
SOV gott!!!
Hej hopp!!
 
Jag är ute i Njurunda och chillar vilket känns alldeles lagom efter en natt med bara 4 timmars sömn och en regnig lördag som denna. Jag har varit på stan och gjort lite ärenden innan jag åkte ut hit. Köpte bland annat två presenter eller tre när jag tänker efter. En till min bror för att han varit så duktig i skolan igår och en till pappa bara för att :) Sån är jag gillar att ge både saker, kärlek och... ;) Hahaha!!!
 
Till pappa köpte jag Per Morbergs vin då pappa är ett stort fan av honom och älskar hans matprogram och böcker osv så det blev ju en hit och något som verkligen uppskattades!!
 
 
Snygg falska också!!
 
 
Ikväll ska jag på bio med mina bröder, vi ska se hypnotisören vilket känns som en enda stor skräckblandat förtjusning om jag ska vara ärlig. Den är nog jättebra men samtidigt väldigt läskig så jag kommer ta med mig filt som jag kan gömma mig bakom och hoppas jag överlever utan allt för många mardrömmar! :)
 
 
Jag är lite på humör idag av olika anledningar men det lägger sig väl mer och mer under dagen som går känner jag. Jag blir arg när saker inte är proffersionellt, när folk beter sig oproffsigt då blir jag irriterad. Men som sagt bara bita ihop så går det väl över av sig själv till slut!
 
 
Gud vad jag känner mig seg idag har tänkt åka till gymmet hela dagen men ännu har jag inte kommit iväg så kanske blir det en vilo dag idag?! Jag kan iaf meddela att vågen flyttade sig ett hack till idag så 4kg på 3 veckor det känns väl helt okej tycker jag om jag ska vara ärlig även om jag önskade att det gick ännu snabbare såklart!!
 
Skeptisk :D
 
 
När hörni nu ska jag gosa lite med vovven innan det blir middag och så får vi helt enkelt se hur det blir med gymmet hahaha!! 
 
Imorgon väntar en läskig och rätt avgörande sista söndag i September men förhoppningsvis kan jag använda mig av min charm och få saker och ting att bli precis som jag ville ännu en gång haha :)
 
 
 
 
PUSS och KRAM!!!
Simma Lugnt!!
 
Bjuder på denna ;)